0
Wilo
Ordonare implicita Discount ascendent Discount descendent Pret ascendent Pret descendent

Constructia unei locuinte nu reprezinta o sarcina usoara avand in vedere faptul ca exista tot felul de detalii de care ar trebui sa se tina cont, iar una dintre cele mai importante decizii este referitoare la sursa de apa. Posibilitatile sunt variate, insa de multe ori se impune nevoia unei pompe de apa cu ajutorul careia sa poata fi transportata apa din diferite surse ca puturi, lacuri sau fantani pana in propria locuinta.

Produse de calitate

Bricosteel vine cu o gama foarte variata de produse, printre care si pompe de apa Wilo care sunt bine cunoscute pentru fiabilitatea lor. Astfel, vei avea garantia ca ai luat cea mai inspirata decizie si te vei putea bucura de conditii ideale in propria locuinta.

Ideal pe termen lung

Pompele de apa de la Wilo rezista in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, motiv pentru care nu vei avea grija acestora si nici nu te vei astepta sa cedeze in cele mai nepotrivite momente. Totodata, intretinerea este inexistenta, ceea ce presupune ca odata instalate, pompele vor aduce randamentul pe care il astepti.

Diferite capacitati

Totusi, pentru ca alegerea sa fie una inspirata, trebuie avute in vedere cateva criterii, incepand de la sursa apei, care poate fi dintr-un put, o fantana, un lac si nu numai, pentru ca este important daca aceasta e curata sau nu, dar si capacitatea trebuie sa fie adecvata, asa ca se alege in functie de nevoi.

Nu costa mult

Pentru ca partea financiara este importanta pentru fiecare dintre noi, este important de stiut ca la Bricosteel nu este nevoie sa se aloce bugete mari pentru achizitionarea unor pompe de apa Wilo, preturile fiind accesibile pentru toate buzunarele, asa ca merita sa vezi ce optiuni ai la dispozitie la ora actuala.

Vezi ce optiuni ai la dispozitie

Bineinteles, totul tine de nevoile fiecarei persoane, insa cea mai accesibila varianta din punct de vedere financiar este cea la 940 de lei, care poate fi mai mult decat suficienta in anumite cazuri. In schimb, daca ai nevoie de ceva mai bun merita sa alegi pompa de apa cu capacitatea de 50 de litri, fata de cei 24 de litri aferenti pompei anterioare, iar pretul este de numai 1165 de lei. Totusi, cine isi doreste conditii superioare are acces la doua variante grozave, pentru care sunt nevoiti sa aloce un buget intre 1800 si 1930 de lei, iar performantele vor fi pe masura.